Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο κόσμος που έφτιαξαν μισεί τα παιδιά

Κάθε φέτος και χειρότερα για τα παιδιά αυτού του κόσμου. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: το να καταφέρει ένα μωρό να γεννηθεί είναι από μόνο του άθλος στην χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, το 2021, γεννήθηκαν στην Ελλάδα 85.346 παιδιά, ενώ το 2022 μόλις 75.921, δηλαδή 11.04% λιγότερα. Προσοχή: Μιλάμε για τις γεννήσεις στην Ελλάδα κι όχι απαραίτητα για γεννήσεις ελληνοπαίδων. Σε αυτό τον αριθμό συντελούν και οι ολοένα και αυξανόμενες εμβρυοκτονίες καθώς, η εκτίμηση για τις ετήσιες εκτρώσεις στην χώρα μας, είναι γύρω στις 150.000, δηλαδή διπλάσιες από τις γεννήσεις, σύμφωνα με τον γυναικολόγο κο. Στέφανο Χανδακά. Ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές οι εκτρώσεις είναι κατά πολύ περισσότερες (350.000).

Ας πούμε, για χάρη της συζήτησης ότι ένα παιδί, είναι τόσο τυχερό που καταφέρνει να γεννηθεί. Γονείς – σκλάβοι του καπιταλιστικού μοντέλου οικονομίας, που αναγκάζονται συχνά να εργάζονται 10, 12 ή και 14 ώρες την ημέρα για να τα βγάλουν πέρα, καταφεύγουν στην βοήθεια βρεφικών και παιδικών σταθμών για την ανατροφή τους καθώς οι παππούδες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βοηθήσουν. Ολοένα και αυξάνονται οι συμβουλές χειραφετημένων 50ρηδων και 60ρηδων γυναικών προς τις κόρες τους να μην κάνουν παιδιά γιατί η οικογένεια είναι σκλαβιά, ενώ ο καπιταλισμός, ο υλισμός και η ευθυνοφοβία είναι “ελευθερία”. Στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς καθώς και μετέπειτα στα σχολεία, αρχίζει η κυβερνητική κατήχηση από φιλελεύθερους παιδαγωγούς υπέρμαχους του πολιτιστικού μαρξισμού. Τα παιδιά, στις τρυφερές αυτές ηλικίες, εξαναγκάζονται σε κομφορμισμό. Τελειώνοντας την σχολική εκπαίδευση μπορεί να μην γνωρίζουν ορθογραφία, μαθηματικά ή γεωγραφία θα μάθουν όμως ραγιαδισμό και ανθελληνισμό σε ικανοποιητικό βαθμό, μέχρι να πάνε σε κάποιο πανεπιστήμιο και να πάρουν και πτυχίο σε αυτά.

Παράλληλα τα καθημερινά ερεθίσματα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τηλεόραση αλλά και τέχνη, προωθούν ένα αφήγημα εναντίον των παιδιών. Η δολοφονία τους στην μήτρα σε κάνει “δυνατή”, το να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και πλάι στο σπλάχνο σου, είναι “μεσαίωνας” και σε κάνει “παιδομηχανή”. Άλλωστε ενοχλεί όταν τα παιδιά παίζουν, μιλούν, είναι ειλικρινή χωρίς ψεύτικους καθωσπρεπισμούς και γενικά όταν υπάρχουν… ΕΚΤΟΣ αν είναι να τα υιοθετήσουν ομοφυλόφιλοι ή εγχώριοι διάσημοι από την Αφρική. Τότε ως δια μαγείας θυμούνται όλοι την αξία της οικογένειας…