Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Η Χρυσή Αυγή, δίπλα στους πυρόπληκτους

Για μια ακόμα χρονιά το καλοκαίρι σημαδεύτηκε από εικόνες πύρινης καταστροφής. Σε κυβερνητικές ανακοινώσεις, τηλεοπτικά ρεπορτάζ και φυσικά στα κοινωνικά δίκτυα επικρατεί, και πάλι, η παραπληροφόρηση που ανακαλύπτει απίθανους ενόχους. Ακούσαμε πως πρωτίστως φταίει η κλιματική αλλαγή, τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, ίσως κάποιοι μονίμως άγνωστοι εμπρηστές, ακόμα και η ευφλεκτότητα της Ελληνικής χλωρίδας! Ζούμε άλλωστε στην εποχή που για όλα υπάρχει ατομική ευθύνη και ποτέ κυβερνητική!

Η Χρυσή Αυγή, παρά τον πόλεμο που δέχεται από κάθε μεριά, δεν έστρεψε ποτέ το βλέμμα από το καθήκον και παραμένει πάντοτε παρούσα σε κάθε δοκιμασία του ελληνικού λαού.

Κλιμάκια εθελοντών μας προχώρησαν σε συλλογή και παροχή φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης σε διάφορες πληγείσες περιοχές, ακόμα και σε ειδικό χώρο συλλογής προμηθειών προς τους εθελοντές και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε αυτά να διατεθούν στους ανθρώπους που με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούν να κρατήσουν την Πατρίδα μας και τον Ελληνικό Λαό σώο και αβλαβή. Ενώ δεν ήταν λίγα τα μέλη μας που βοήθησαν με την φυσική τους παρουσία στις πυρκαγιές της Αττικής, του Ασπρόπυργου, της Ρόδου.

Σκοπός της ανάρτησης δεν αποτελεί η διαφήμιση του εθελοντικού μας έργου. Αυτό συμβαίνει από την ίδρυσή μας διαρκώς, χωρίς πολλές φωτογραφίες ή βαρύγδουπους τίτλους. Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε μια εποχή που τους θέλει απαθείς, να περιμένουν τα πάντα από ένα διεφθαρμένο κράτος. Η μόνη λύση για να ξεπεραστούν τα προβλήματα του σήμερα είναι η προσωπική μας συμμετοχή στα κοινά. Να γίνουμε ενεργοί πολίτες, συνδυάζοντας θεωρία και πράξη, λόγια και έργα. Αυτός είναι ο ακτιβισμός της Χρυσής Αυγής.