Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Θυσιάζουμε τις Ελληνίδες για να φέρουμε φτηνούς εργάτες!


Μέσα σε μία εβδομάδα γίναμε μάρτυρες τριών τραγικών περιστατικών στην δυστοπική Ελλάδα του σήμερα.
Πιο συγκεκριμένα, στην Φρεαττύδα, τέσσερις Αιγύπτιοι ηλικίας από 17 έως 19 ετών, αποπειράθηκαν να βιάσουν μία 17χρονη κοπέλα, λιθοβόλησαν τον 22χρονο σύντροφό της και ξυλοκόπησαν έναν 15χρονο που πήγε να βοηθήσει την ανήλικη. Η τύχη όμως βρισκόταν με το μέρος του κοριτσιού, καθώς στην περιοχή βρισκόταν 22χρονος γνώστης πολεμικών τεχνών που κατάφερε να την σώσει από τα χειρότερα... Οι δράστες της επίθεσης διαμένουν σε δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Ομόνοιας και του Πειραιά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι γνωστοί για την παραβατική τους δράση στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια, όπου εφορμούν τις τελευταίες μέρες κλέβοντας κινητά τηλέφωνα, μετρητά και όποιο άλλο αντικείμενο αξίας εντοπίσουν.

Κι ενώ θα έπρεπε να βουίξει ο τόπος για τα ολοένα αυξανόμενα θύματα βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης από μετανάστες, ενώ θα έπρεπε να ανοίξει η συζήτηση για την ανάγκη απελάσεων παραβατικών στοιχείων, όλοι εστίασαν στον ηρωισμό του 22χρονου νεαρού. Αυτό βέβαια δεν έγινε τυχαία.Επέλεξαν να στρέψουν την κοινή γνώμη προς αυτή την κατεύθυνση, όχι επειδή τους ενδιαφέρει ο ανδρικός ηρωισμός (τον οποίο και απεχθάνονται ως πρότυπο/ αρχέτυπο) αλλά πολύ απλά για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες καθημερινά. Κατάφεραν έτσι, να δώσουν έναν ψεύτικο τόνο αισιοδοξίας σε ένα συνεχιζόμενο έγκλημα! 

Τυχερή, στάθηκε και μια 69χρονη λουόμενη σε παραλία του Ωρωπού, όπου μέρα μεσημέρι δέχτηκε επίθεση από 24χρονο Πακιστανό που αφού της αφαίρεσε το μαγιό, προσπάθησε να την βιάσει. Οι φωνές της έκαναν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο να σταματήσει κι αυτό ήταν εν τέλει που την έσωσε... Σύμφωνα με την αστυνομία, νωρίτερα είχε κινηθεί απειλητικά απέναντι σε δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες επίσης κατήγγειλαν το γεγονός. Διαπιστώθηκε επίσης πως τα τελευταία 6 χρόνια ζει και εργάζεται στο Άργος...

Κι ερχόμαστε στο τρίτο και τραγικότερο συμβάν, όπου 70χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 27χρονο Αλβανό υπό την απειλή μαχαιριού, μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Πάτμο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εργάζεται σε ένα υπό κατασκευή
ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι της 70χρονης γιαγιάς, η οποία τον αναγνώρισε.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της αντικατάστασης πληθυσμών που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας δημοκρατίας είναι υπεύθυνη για την σεξουαλική βία και κακοποίηση που υπέστησαν αυτές οι γυναίκες, μέσα σε λίγα 24ωρα! Είναι επίσης υπεύθυνη για τον διπλασιασμό των ποσοστών των βιασμών στην χώρα μας καθώς δεν προχωράει σε απελάσεις και πολλοί από τους εγκληματίες είναι γνωστοί στα Αστυνομικά Τμήματα αφού ο νόμος είναι εξαιρετικά επιεικής προς τον θύτη, αφήνοντας τα θύματα στο έλεος της καλοσύνης των... περαστικών!

Η αλήθεια είναι μία: Θυσιάζουμε τις Ελληνίδες για να φέρουμε φτηνούς εργάτες! Τα φτηνά εργατικά σας χέρια, βιάζουν και κακοποιούν! Αντί να δοθούν κίνητρα ώστε οι νέοι να μην μεταναστεύουν ύστερα από το πέρας των σπουδών τους και να μένουν στον τόπο μας να εργαστούν, αντί να δοθούν κίνητρα ώστε να αυξηθούν οι γεννήσεις, η κυβέρνηση κάνει συμφωνίες με αναπτυσσόμενα κράτη για την εισαγωγή περισσότερου φτηνού εργατικού δυναμικού, χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες που αυτό επιφέρει στην ελληνική κοινωνία! Η ανάγκη του κεφαλαίου για κέρδη ασκεί πίεση στις κυβερνήσεις κι αυτές για να μην χάσουν την στήριξή του, κάνουν συμφωνίες και σύμφωνα μετανάστευσης... Είναι όλοι τους συνένοχοι για κάθε βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση από ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην χώρα μας εξ αρχής!