Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Προστατεύουμε κάθε αδελφή μας!

Οι σχεδόν καθημερινές ειδήσεις που αφορούν βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις τόσο σε Ελληνίδες όσο και σε αλλοδαπές γυναίκες που κατοικούν στην χώρα μας έρχονται και επικυρώνουν ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και που αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος. Σύμφωνα με τα στατιστικά της ελληνικής αστυνομίας οι αλλοδαποί, παρότι αποτελούν μόλις το 10% του πληθυσμού είναι υπεύθυνοι για περίπου το 50% των βιασμών στην πατρίδα μας. 

Δυστυχώς κανένας σύλλογος ή συλλογικότητα από αυτές που δηλώνουν πως υποστηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών δεν ασχολείται με την σεξουαλική κακοποίηση και τους βιασμούς των γυναικών από μετανάστες και πρόσφυγες ενώ εξαντλούν την μαχητικότητά τους απέναντι σε όποιον τολμάει να κάνει την σύνδεση ανάμεσα σε δράστες και την χώρα από την οποία κατάγονται. Μοναδική εξαίρεση όταν ο δράστης είναι ημεδαπός. Εκεί ξέρουν πολύ καλά να κατηγορήσουν την ελληνική οικογένεια την οποία αποκαλούν περιπαιχτικά “αγία” στην προσπάθειά τους να προσβάλουν πατρίδα και θρησκεία μαζί.

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως κανείς μας δεν έχει σκοπό να ξεπλύνει εγχώριους εγκληματίες. Όταν λέμε πως οι αλλοδαποί είναι υπεύθυνοι για το 50% των βιασμών, αυτό αφήνει άλλο ένα 50% το οποίο διαπράττεται από ημεδαπούς. Σε αυτούς βέβαια συνυπολογίζονται και οι Ρομά καθώς και όσοι παρά την καταγωγή τους έχουν πάρει ελληνική ιθαγένεια.

Έχει έρθει ο καιρός να μιλήσουμε ανοιχτά για την ανάγκη επιβολής αυστηρότερων ποινών για τους βιαστές, τους παιδεραστές και τους δολοφόνους εγχώριους και μη και για την ανάγκη να κλείσουν επιτέλους τα σύνορα και να απελαθούν όσοι μετανάστες βρίσκονται στην χώρα μας παράνομα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε κάθε αδελφή μας!


Το γράφημα αφορά τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για τα έτη 2018-2019 όπου οι βιασμοί από αλλοδαπούς ήταν περίπου στο 52%

Λ. Μαυροθαλασσίτου